Novinka v našom sortimente - trojvrstvový riad Silampos Supreme Professional a Supreme Essence
Od nepamäti je v našich končinách zaužívané heslo, že nie sme takí bohatí, aby sme si kupovali lacné produkty. Treba vždy dbať na to, aby sa však aj v tejto otázke prejavila racionalita a nároční spotrebitelia vyžadujú samozrejme ako protihodnotu k cene produktu jeho úmernú kvalitu. Pravdou je i to, že s prémiovým produktom ide viac ako o varenie, je to zážitok, ktorý nás vedie k tomu, aby sme sa stali šéfkuchármi vo svojej vlastnej kuchyni. Vtedy ide o iný spôsob varenia, využívajúc výhody vysokého výkonu náčinia, vďaka ktorému je výsledok varenia chutnejší a kuchyňa má v dnešnej dobe tiež vysoké nároky na udržateľnosť. Odozva excelentnosti, ktorá je charakteristická pre rady Supreme Professional a Supreme Essence z dielne tradičného portugalského výrobcu Silampos je vďaka svojej estetickej, funkčnej i technickej stránke ako stvorená pre tých najnáročnejších spotrebiteľov.
Silampos patrí do nášho sortimentu od roku 1995 a ako portugalský výrobca s vyše 70 ročnou tradíciou zohľadňuje všetky vplyvy európskych trendov v dizajne a výrobe kuchynského riadu, ktorý vyniká svojou kvalitou a určený je tak do domácnosti ako i profesionálnych gastro prevádzok, keďže smeruje prvky dokonalosti do všetkých fáz, vrátane prípravy, varenia i samotného podávania jedla. Tento rok sme sa rozhodli zaradiť do sortimentu okrem kuchynského riadu so sendvičovým dnom aj riad v klasickom trojvrstvovom prevedení. Obe kolekcie majú telá riadu vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, ktorá má elegantnú leštenú povrchovú úpravu. Kolekcia Supreme Professional má rovnako vyrobené rukoväte, ktoré tak farebne korešpondujú s telom riadu a kolekcia Supreme Essence má rukoväte s prvkami medenej farby, ktoré dodávajú riadu mimoriadnu eleganciu a rafinovanosť.
Technológia Multidisc 3-ply, alebo jednoducho povedané a vysvetlené 3-vrstvová konštrukcia zabezpečuje, že okrem dna sú rovnako konštrukčne riešené aj steny tohto riadu a preto je charakteristický extrémne vysokou tepelnou vodivosťou, naproti klasicky využívanému sendvičovému dnu, kedy nie je možné extrapolovať výhody dna hrnca a prichádza k prirodzeným teplotným stratám na jeho stenách. Rovnomerné rozloženie tepla umožňuje tiež dlhšie udržiavať teplotu a vonkajšie vrstvy z nehrdzavejúcej ocele zabraňujú rozptylu tepla generovaného strednou vrstvou. Vďaka vysokému výkonu je tak zaručená vyššia rýchlosť a úspora energie, keďže sa skracuje doba varenia. Z hľadiska údržby je rovnako ako iné druhy riadu vhodný na umývanie v umývačke riadu až do 60°C.
Viac informácií nájdete na nasledovnom linku: https://www.rosler.sk/produkty/varenie/riad/kuchynsky-riad-silampos-portugal.
Späť