Vacu Vin Chladič na víno manžetový "Silver"
SpäťPo vytiahnutí chladiča z mrazničky ho stačí nasunúť na fľašu a jej obsah bude vychladený už za 15 minút. Flexibilné chladiče majú izolačné vlastnosti a priľnú k akémukoľvek štandardnému tvaru fľaše.
Vinárske a someliérske produkty VacuVin
- od roku 1986, kedy bola spoločnosťou patentovaná prvá vákuová pumpa na víno, sa značka stala svetovým lídrom na trhu v oblasti vinárskych, someliérskych a barových doplnkov.
- všetky produkty sú inšpirované nadčasovým holandským dizajnom, pričom dôraz sa kladie na maximálnu funkčnosť, precíznu patentovanú technológiu a to všetko pri dodržaní mimoriadne prísnych európskych kvalitatívnych noriem.
- vášeň pre víno, inovatívne myslenie, sociálny charakter a holandské korene sú pravou definíciou toho, čím značka je - Originálom už od roku 1986.
Aktívne manžetové chladiče VacuVin
Vďaka aktívnym gélovým chladičom VacuVin si budete môcť vychladiť fľašu svojho obľúbeného vína takmer okamžite. Izolačný manžetový chladič aktívne fľašu ochladí a bude udržiavať ideálnu servírovaciu teplotu vďaka svojej aktívnej gélovej náplni. Aby ste si mohli naplno využiť jeho schopnosti, nechajte ho v mrazničke pred použitím aspoň po dobu 6 hodín.
Flexibilné prevedenie je navrhnuté tak, aby priľnulo k všetkým štandardným fľašiam objemu 0,7 až 1 liter. Po použití ho stačí odňať z fľaše, sklopiť a umiestniť späť do mrazničky. Manžetové chladiče VacuVin sú preto priam stvorené na pikniky, barbecue alebo akýkoľvek iné exteriérové aktivity.
Správne teploty vína
Enológovia všetci súhlasia s podstatným faktom: nič neovplyvňuje chuť vína tak, ako teplota. Z tohto dôvodu je nevyhnutné servírovať za účelom získania maximálneho pôžitku víno pri ideálnej teplote:
- Bordeaux červené vína: 16 - 18 °C
- Burgundské červené vína: 14 - 17 °C
- Mladé, jemné a ľahké červené vína: 12 - 14 °C
- Suché biele vína: 8 - 12 °C
- Sladké vína: 6 - 8 °C
- Šampanské: 7 - 10 °C
- Ružové vína: 8 - 11 °C